" You are a true success when you help others to be succesful "

Talent zit in ieder persoon. Werken vanuit talent geeft plezier en maakt mensen gelukkig.
Maar wat als je niet de middelen hebt om je talent te ontwikkelen of je talent niet kan omzetten in een verdienste…een toekomst..

Het steunen van goede doelen is een onderdeel van CRESI.
Ik prijs mij dan ook gelukkig dat ik de kans kreeg om mij aan te sluiten bij een liefdadigheidsorganisatie in Ghana; True Worshippers Prophetic Dance Ministries (TWPDM).

TWPDM
Vincent
Team TWPDM

TWPDM is een niet-gouvernementele organisatie (NGO) die werd opgericht op 1 september 2013 in Ghana, West-Afrika. De organisatie streeft ernaar daklozen, risicojongeren en kwetsbaren in de samenleving te helpen door ze kansen te bieden zichzelf te ontplooien en daarmee hun huidige situatie, gekenmerkt door armoede, om te zetten in een situatie met toekomstperspectief. Hierbij is het beëindigen van dakloosheid de topprioriteit.

Vincent nose masks

Als bestuurslid mag ik meedenken over activiteiten die bijdragen aan het realiseren van deze missie. Ik ben een voorstander van het “Trade-not-Aid” principe. Dit principe is gebaseerd op het idee dat wanneer ontwikkelingslanden vrijer handel kunnen drijven met rijke landen, ze een betrouwbaarder en meer regelmatig inkomen krijgen en daarmee veel minder afhankelijk zijn van externe hulp.
Talentontwikkeling en scholing zijn wat mij betreft essentieel in het bestrijden van armoede. Enorm trots ben ik dan ook dat we “Skill-training” als vast item aan onze activiteitenagenda hebben toegevoegd.

Verschillende trainingen zullen in een aantal sessies worden aangeboden, zoals bijvoorbeeld stoffen printen, haar vlechten, kralen verwerken tot sieraden, patisserie maken, etc.
Door mensen kennis te laten maken met hun talent én ze tegelijkertijd te leren hoe ze dit talent kunnen omzetten in een verdienste, kunnen we een positieve bijdrage leveren aan een meer onafhankelijke toekomst.

 

Maar TWPDM doet meer! Kijk snel op www.twpdministries.org

FB_IMG_1611316472392
FB_IMG_1604955425727

Ook een bijdrage leveren?
Klik op onderstaande button en doneer. Dankjewel!